Kategori: New in

those beautiful high heels

27.12.2013 @ 23:56 i New in 3 kommentarer


Har lenge ønsket meg Jeffery Campbells med glitter, og endelig er di mine. Fikk di til jul av hunden min, faktisk. Kan jo ikke bruke skoene på skolen ogsånt så klart, men de blir nok mye brukt når jeg skal på kino, i bursdag eller andre ting! Er virkelig helt forelska i de, for de er jo så lekre. 
 Hva syntes dere om skoene?

new in, love pink

28.11.2013 @ 18:59 i New in 6 kommentarer
Verdens beste pappa har fikset Gant-skjorter til meg. Kom veldig uventet, for å si det sånn. Skjortene passer helt perfekt og de er såå fine. Den stripete er min favoritt uten tvil :) Ønsket meg rosa skjorte, og når pappa hadde fikset to rosa skjorter så ble jeg jo så klart utrolig happy. Klarer virkelig ikke slutte å smile, hahahah.
 Har dere Gant-skjorte? Hva syntes dere?

new in

26.11.2013 @ 17:09 i New in 5 kommentarerIgår, mandag den 25.november kom pappa hjem med en ny genser til meg. Genseren er av merket Les Deux (trykk på linken for å komme inn på nettsiden deres) og jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig elsker den allerede. Les Deux har også kjempe mange andre fine ting som skjorter, collage-gensere og capser :) Alt på siden deres falt i smak med en gang.
 Hva syntes dere om genseren? 

hits