Arkiv mned: november 2013

videoblogg, svar på spørsmålsrunda

30.11.2013 @ 23:15 i Spørsmålsrunde 1 kommentar

Okei, dere aaner ikke hvor lang tid det tok å laste opp denne videoen her.. Jeg tror jeg brukte opptil 4 timer for å laste den opp. Egentlig varte videoen i 8 minutter, men siden at den bare hadde kommet på 15% av 100 på kun 10 minutter, så avslutta jeg opplastninga og forkorta videoen sykt mye. (så som dere kan se så er det mange av spørsmåla som jeg ikke tok med).. Som jeg sa i videoen, så håper jeg at jeg svarte godt nok på spørsmåla.
 Hva syntes dere om videoen? Svarte jeg bra nok?
HUSK Å TRYKKE PÅ TANNHJULET FOR BEDRE KVALITET! 

siste dagen i november

30.11.2013 @ 18:14 i Hverdag 4 kommentarer

Hello alle søte. Idag stod jeg opp rundt halv tolv (?), og jeg gikk rett ned for å spise frokost. Ryddet rommet mitt og pyntet litt smått til jul. Rundt fire tiden kom Bettina til meg og vi tok noen bilder. Siden det blir mørkt klokken fire så er lyset inne også utrolig dårlig. Vi hadde egentlig planer om å ta bilder ute, men det fikk vi så klart ikke gjort. Ble derfor til at vi prøvde på å ta noen bilder inne. Vi måtte skru på lyset på hele rommet mitt for at det skulle bli minst mulig kornete. Ble ganske fornlyd med bildene, til at lyset var såppas stygt. Vel, senere i kveld skal jeg spise taco med familien og kose meg med godteri :) Håper dere har hatt en fin dag idag, og at kvelden deres fortsetter like bra.
 Hva har dere gjort idag?

new in, love pink

28.11.2013 @ 18:59 i New in 6 kommentarer
Verdens beste pappa har fikset Gant-skjorter til meg. Kom veldig uventet, for å si det sånn. Skjortene passer helt perfekt og de er såå fine. Den stripete er min favoritt uten tvil :) Ønsket meg rosa skjorte, og når pappa hadde fikset to rosa skjorter så ble jeg jo så klart utrolig happy. Klarer virkelig ikke slutte å smile, hahahah.
 Har dere Gant-skjorte? Hva syntes dere?

vinterbakgrunn

28.11.2013 @ 07:57 i Jul 4 kommentarerFikset en litt vinterlig bakgrunn på macen min. Syntes egentlig at den ble veldig fin :) Absolutt alle bildene jeg har der er tatt fra weheartit. Søkte bare på christmas, winter osv for å få opp dette (også alt julerelatert som nisselue, rådyr, gløgg ect). Om dere får det til, så kan dere bare lagre bakgrunnen og bruke den selv. 
 Hva syntes dere?

forandring fryder

27.11.2013 @ 19:51 i Hverdag 3 kommentarer


Har lenge ønsket ombre i håret, men har vært usikker på om jeg skulle gjøre det. Bleking sliter kjempe mye på håret, og jeg hater slitt hår. Jeg fant ut for ca en uke siden at jeg ville ta obré helt sikkert, og bestilte time hos kusina mi. Tok veldig lang tid, men når jeg ser på resultatet nå så er det virkelig verdt det syntes jeg. Er veldig fornøyd og det er jo kjempe deilig med litt forandring. Har jo hatt den samme hårfargen i alle år nå, og dette var første gangen jeg gjorde noe med håret mitt.
 Hva syntes dere?

new in

26.11.2013 @ 17:09 i New in 5 kommentarerIgår, mandag den 25.november kom pappa hjem med en ny genser til meg. Genseren er av merket Les Deux (trykk på linken for å komme inn på nettsiden deres) og jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig elsker den allerede. Les Deux har også kjempe mange andre fine ting som skjorter, collage-gensere og capser :) Alt på siden deres falt i smak med en gang.
 Hva syntes dere om genseren? 

dagens antrekk 25.11.13

25.11.2013 @ 21:43 i Dagens antrekk 4 kommentarerBeklager for sen oppdatering på bloggen idag. Har vært en tur på Sandvika Storsenter, og kom hjem klokken ni. Tok noen outfitbilder før jeg dro, men rakk så klart ikke å poste de før nå. Var en veldig koselig tur på Sandvika. Handlet en del ting på Panduro hobby. Ser virkelig frem til at Desember starter nå, fordi da skal kusine Emilie, lillesøster Marte og jeg dra en tur til farmor for å lage julepynt og julegaver. Blir nok kjempe koselig :)
 Hva syntes dere om antrekket?

 

wishlist for christmas

24.11.2013 @ 15:06 i Dagens antrekk 2 kommentarerHer ser dere litt av det jeg ønsker meg til jul. Har enda mer på ønskelista, men ikke alt jeg finner bilde av rett og slett.
 Hva ønsker du deg til jul?

spørsmålsrunde

23.11.2013 @ 11:51 i Spørsmålsrunde 7 kommentarerTenkte å ha en spørsmålsrunde, dere vet jo hvordan det fungerer så jeg trenger ikke akkurat å forklare det :) Bare still spørsmål dere lurer på, så svarer jeg på de om en ukes tid. Er 99% sikkert at jeg svarer på video, må nesten bare se hvor mange spørsmål jeg får.

 Lurer du på noe?

lørdag morgen

23.11.2013 @ 10:36 i Hverdag 0 kommentarer


:) Hallo kjære lesere

Idag er det endelig lørdag igjen, like deilig som alltid. Til at jeg la meg veldig sent i går kveld, så stod jeg opp utrolig tidlig.. Pappa og lillesøster ligger fortsatt i senga, er vel heller ikke så lenge før de begge står opp. Onkelen min har bursdag i dag og blir 50 år, så etterpå skal vi i i 50årslag. Blir nok veldig koselig! Er herlig å stå opp å se at det er rim ute på bakken, forhåpentligvis er det ikke så lenge til det kommer snø. Ha en strålende dag videre, alle søte.

 Hva syntes dere om bildene?

høstsminke

22.11.2013 @ 19:53 i Dagens antrekk 9 kommentarer
Prøvde meg på en liten høst-sminkelook istad. Ble veldig fornøyd med restultatet :) Dessverre så har jeg ingen bra sminke, så om jeg hadde jeg lånt søsta mi sin øyenskygge skal jeg love dere at det hadde blitt 10 ganger bedre. Hennes øyenskygge er av så bra kvalitet og sitter mye lenger. Denne forsvinner fortere og drysser kjempe mye.

 Hva syntes dere om sminkelooken?
andrea 

savner sommeren

22.11.2013 @ 07:50 i Hverdag 2 kommentarer

Litt rart å tenke på at det snart er vinter. Går så utrolig fort, og det føltes ikke ut som det var lenger enn en måned siden sommeren tok slutt. Sommeren 2013 for min del var veldig bra. Var en tur på hytta i Telemark, på hytta i Sande og i Barcelona. Barcelona-turen var såå bra og jeg har kjempe lyst til å dra tilbake dit. Shopping-mulighetene var store, og det gikk en hel dag på et gigantisk shoppingsenter der nede. Kom tilbake på hotellrommet med mange stappfulle poser med klær. Turene til Sande og Telemark var også som en drøm. Fint vær, bading, turer i fjellet og god mat. Savner det veldig, og jeg kan virkelig ikke vente til sommerferien 2014.

Noen som savner sommeren?
Hva er deres beste sommerminne? 

dagens antrekk 20.11.13

20.11.2013 @ 14:28 i Dagens antrekk 4 kommentarer Hva syntes dere?
andrea 

dagens antrekk 19.11.13

19.11.2013 @ 17:41 i Dagens antrekk 8 kommentarer


 hva syntes dere?
andrea 

mine sosiale medier

18.11.2013 @ 18:57 i Sosiale medier 1 kommentar

Instagram:
på instagram heter jeg: andreahaakenstad
gjerne follow meg, jeg godtar alle :)Youtube:
på youtube heter jeg: Andrea Håkenstad
gjerne abonner på youtube-kanalen min

Ask:
på ask heter jeg: andiraha
bare still meg spørsmål, men om det er hat kan du bare holde det for deg selv

Kik:
på kik heter jeg: andhak
det er bare å sende meg en melding eller to :) svarer som regel

Er ikke på så mye mer enn dette. Har også tumblr men den ser ikke ut, det er rett og slett et eneste rot der inne. Gjerne følg meg på instagram og abonner på min youtube-kanal. Bare å sende meg en melding på kik også, hihi.

Hva heter du på instagram, ask og kik?

læringsrik mandag

18.11.2013 @ 16:12 i Hverdag 2 kommentarer

Denne mandagen har vært en utrolig bra start på uken. Var på Rosthaug Landbruksskole på Naturbruk for å skjekke ut hvordan det var der. Har vært der før i niende klasse men herregud så morsomt. Måtte stå opp veldig tidlig for å rekke skolen som startet klokken åtte. Første time gikk til å få vite litt om hvordan undervisninga var, hva man kunne bli hvis man gikk naturbruk, at det var mulig å bo på internat der osv. Vi fikk egentlig et ganske så langt lillefri. Andre time ble vi vist litt rundt og det er jo en veldig stor tomt. Med flott ny stall, ridehus/ridebane og helt greie klasserom/kantine så tror jeg jammen meg at jeg setter om naturbruk på førstevalg når jeg skal søke på skole neste år. Ser ut som et utrolig bra miljø der også! Vi fikk et utrolig langt spisefri også, det varte i en og en halv time. Etter det fikk vi som var hesteinteresserte litt mer informasjon om hestelinja og stallen.

Noen som har vært Rosthaug Landbruksskole før?
Hva syntes dere om skolen? 

tilbake igjen

17.11.2013 @ 21:51 i Blogg 4 kommentarer

Heisann!

Etter jeg slettet min forrige blogg har jeg virkelig savnet å blogge. Har tenkt på i fler dager nå at jeg kanskje skulle lage meg en ny blogg. Som jeg tidligere har blogget om, kommer jeg fortsatt til å skrive en del om mote, min hverdag og outfits. Håper bloggen min interesserer dere, så får dere ha en utrolig fin dag, kveld eller morgen videre. Vi snakkes :)
hits