Kategori: Jul

første juledag

25.12.2013 @ 17:06 i Jul 0 kommentarer


Jaja, igjen så får jeg vel unnskylde meg for dårlig blogging. Har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. De fleste blogginnlegga mine har handlet om at det har vært kort tid igjen til julaften. Nå har julaften vært her, og det var virkelig en utrolig hyggelig kveld sammen med familien min. Fikk omtrent alt jeg ønsket meg :) Noe av det fineste jeg fikk igår var nok en iPhone 5c. Har lenge ønsket meg en slik mobil, siden den gamle var helt knust og ødelagt. Fikk også en GHD rettetang, og det var virkelig også noe jeg måtte ha siden den forrige ikke funket lenger. Enkelt og greit så ble dette en helt perfekt jul for meg.

Nå går turen opp til bestemor som har bursdag idag. Har en kjempe fin gave jeg skal gi, som jeg gleder meg til bestemor skal åpne. Hun blir nok veldig fornøyd også! Vi skal kose oss med kake og god mat. Er jeg heldig så får jeg rester fra gårsdagens mat. (nam)
 Har dere fått noe fint til jul? Hva har dere gjort idag? 

winter wonderland

19.12.2013 @ 19:30 i Jul 2 kommentarer
Tok disse bildene på fredag om jeg husker riktig. Var så herlig å kunne se snøen falle ned fra himmelen. Nå er det bare is og vann igjen av det. Det har regnet så mye de siste dagene, og sannsynligvis blir det ikke en hvit jul. Det er så utrolig trist, siden det er jo snøen som gir meg halve julestemninga. Ting er ikke like koselig uten snø syntes jeg. Ble i så fall veldig fornøyd med bildene jeg tok.
 Hva syntes dere om bildene? Kommer det til å bli en hvit jul hos dere i år?

juleball 2013

19.12.2013 @ 09:59 i Jul 4 kommentarerIgår var da juleballet vårt, og dessverre mitt siste ungdomskoleball. Var veldig koselig på ballet i år og det ble tatt en del bilder :) Men skal jeg være helt ærlig med dere, så ble det utrolig slitsomt å gå i ballkjolen hele kvelden! Kom meg heldigvis levende hjem med kjempe vondt i beina mine og veldig vondt i hodet. Men alt i alt så var det er helt super kveld sammen med mange herlige mennesker.
 Hva syntes dere om bildene?

13 dager til julaften

11.12.2013 @ 15:27 i Jul 2 kommentarerIdag er det 13 dager igjen til jul, og jeg merker at jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går :) Blir nok en veldig bra jul i år med god mat, feiring med verdens beste familie og fint pyntet juletre. Idag er det onsdag, og det betyr at vi sluttet klokken et på skolen idag. Vi hadde kun forbredelse til mattetentamen som vi skal ha imorgen. Greit at jeg slipper mye av øvinga hjemme siden vi gikk gjennom utrolig mye på skolen. Har ikke gjort så mye mer idag enn skolen! Skal få ryddet rommet i løpet av kvelden også, så kanskje jeg bare tar det nå slik at jeg blir ferdig med det.
 Hva har du gjort idag? Er du ferdig med alle tentamene?

videoblogg, christmas weekend

10.12.2013 @ 21:31 i Jul 0 kommentarer

Jeg hadde det som sagt utrolig koselig i helgen som var, og jeg filmet en del. Videoen er ikke akkurat en av de beste jeg har laget, men jeg syntes at den ble ganske koselig i grunn. Etter alle julepynt-laginga har jeg virkelig fått mye julestemning. Værtfall når snøen kom :)
 Hva syntes dere om videoen?

hvordan få julesteming

05.12.2013 @ 18:43 i Jul 7 kommentarer

 lage ønskeliste
 spise pepperkaker og drikke gløgg
 se på jul i svingen eller blåfjell
 være ute i snøen
 høre på julesanger
 pynte opp rommet ditt
 pakke inn julegaver
 lage julekort/julegaver
 fyre i peisen
 pynte juletre
 duftlys med lukt av kanel
 julekalender
Hva får dere julestemning av?
(beklager for dårlig blogging) 

verdens fineste lue

01.12.2013 @ 09:52 i Jul 5 kommentarerIdag er det første desember og første søndag i advent. Siden jeg har vært liten har jeg alltid fått gaver hver søndag i advent. Nå siden jeg har blitt eldre blir det gitt fler brukbare gaver, og i år, den første søndagen, fikk jeg verdens fineste lue. Det er en lue med ekte pels + søte små diamant og perle dekorasjoner foran. Den har en slags beige/grå farge og passer godt til vinterjakken min. Nå skal jeg en tur til Sverige for å handle litt. Blir nok en koselig tur :)
 Var ikke lua nydelig? Hva skal dere idag?

vinterbakgrunn

28.11.2013 @ 07:57 i Jul 4 kommentarerFikset en litt vinterlig bakgrunn på macen min. Syntes egentlig at den ble veldig fin :) Absolutt alle bildene jeg har der er tatt fra weheartit. Søkte bare på christmas, winter osv for å få opp dette (også alt julerelatert som nisselue, rådyr, gløgg ect). Om dere får det til, så kan dere bare lagre bakgrunnen og bruke den selv. 
 Hva syntes dere?

hits