Kategori: Hverdag

end of the weekend

15.12.2013 @ 16:08 i Hverdag 7 kommentarer


Da er det søndag igjen, og skole imorgen. Heldigvis blir dette siste uken på skolen før juleferie :) Blir så utrolig deilig å ha fri fra skolen og lekser. Idag var egentlig planen å dra på kino å se Hobbiten, dessverre er det ikke fler ledige plasser igjen :( Kvelden går derfor til å rydde litt på rommet, se litt tv og opp til bestemor for å fikse gaven til bestevenninnen min ferdig.
 Hva har dere gjort idag? Har noen av dere sett Hobbiten på kino og er den bra?

en uventet pause

10.12.2013 @ 16:38 i Hverdag 1 kommentar


Hei dere.. Beklager så mye for helt sugen blogging nå for tiden. Hver dag som har gått nå har jeg tenkt, greit jeg blogger idag. Men det blir liksom aldri noe av! Har ikke fått tatt noen bilder heller, så det var på en måte ingenting å blogge om. En god nyhet er at det er kommet snø til Hokksund. Jeg våknet opp på søndag morgen og da jeg kikket ut av vinduet mitt var snø det eneste jeg kunne se. Var så deilig, fordi jeg var redd det ble en snøfri jul i år. Forhåpentligvis holder snøen seg til etter jul i år også :) Helgen min har gått til å lage julepynt og andre saker hos farmor og farfar. Var der som sagt med kusinen min Emilie og søstra mi Marte. Har filmet en del derfra, og jeg driver å lager video nå som jeg skal legge ut.
 Hva har dere gjort i helgen som var? Hva har dere gjort idag?

siste dagen i november

30.11.2013 @ 18:14 i Hverdag 4 kommentarer

Hello alle søte. Idag stod jeg opp rundt halv tolv (?), og jeg gikk rett ned for å spise frokost. Ryddet rommet mitt og pyntet litt smått til jul. Rundt fire tiden kom Bettina til meg og vi tok noen bilder. Siden det blir mørkt klokken fire så er lyset inne også utrolig dårlig. Vi hadde egentlig planer om å ta bilder ute, men det fikk vi så klart ikke gjort. Ble derfor til at vi prøvde på å ta noen bilder inne. Vi måtte skru på lyset på hele rommet mitt for at det skulle bli minst mulig kornete. Ble ganske fornlyd med bildene, til at lyset var såppas stygt. Vel, senere i kveld skal jeg spise taco med familien og kose meg med godteri :) Håper dere har hatt en fin dag idag, og at kvelden deres fortsetter like bra.
 Hva har dere gjort idag?

forandring fryder

27.11.2013 @ 19:51 i Hverdag 3 kommentarer


Har lenge ønsket ombre i håret, men har vært usikker på om jeg skulle gjøre det. Bleking sliter kjempe mye på håret, og jeg hater slitt hår. Jeg fant ut for ca en uke siden at jeg ville ta obré helt sikkert, og bestilte time hos kusina mi. Tok veldig lang tid, men når jeg ser på resultatet nå så er det virkelig verdt det syntes jeg. Er veldig fornøyd og det er jo kjempe deilig med litt forandring. Har jo hatt den samme hårfargen i alle år nå, og dette var første gangen jeg gjorde noe med håret mitt.
 Hva syntes dere?

lørdag morgen

23.11.2013 @ 10:36 i Hverdag 0 kommentarer


:) Hallo kjære lesere

Idag er det endelig lørdag igjen, like deilig som alltid. Til at jeg la meg veldig sent i går kveld, så stod jeg opp utrolig tidlig.. Pappa og lillesøster ligger fortsatt i senga, er vel heller ikke så lenge før de begge står opp. Onkelen min har bursdag i dag og blir 50 år, så etterpå skal vi i i 50årslag. Blir nok veldig koselig! Er herlig å stå opp å se at det er rim ute på bakken, forhåpentligvis er det ikke så lenge til det kommer snø. Ha en strålende dag videre, alle søte.

 Hva syntes dere om bildene?

savner sommeren

22.11.2013 @ 07:50 i Hverdag 2 kommentarer

Litt rart å tenke på at det snart er vinter. Går så utrolig fort, og det føltes ikke ut som det var lenger enn en måned siden sommeren tok slutt. Sommeren 2013 for min del var veldig bra. Var en tur på hytta i Telemark, på hytta i Sande og i Barcelona. Barcelona-turen var såå bra og jeg har kjempe lyst til å dra tilbake dit. Shopping-mulighetene var store, og det gikk en hel dag på et gigantisk shoppingsenter der nede. Kom tilbake på hotellrommet med mange stappfulle poser med klær. Turene til Sande og Telemark var også som en drøm. Fint vær, bading, turer i fjellet og god mat. Savner det veldig, og jeg kan virkelig ikke vente til sommerferien 2014.

Noen som savner sommeren?
Hva er deres beste sommerminne? 

læringsrik mandag

18.11.2013 @ 16:12 i Hverdag 2 kommentarer

Denne mandagen har vært en utrolig bra start på uken. Var på Rosthaug Landbruksskole på Naturbruk for å skjekke ut hvordan det var der. Har vært der før i niende klasse men herregud så morsomt. Måtte stå opp veldig tidlig for å rekke skolen som startet klokken åtte. Første time gikk til å få vite litt om hvordan undervisninga var, hva man kunne bli hvis man gikk naturbruk, at det var mulig å bo på internat der osv. Vi fikk egentlig et ganske så langt lillefri. Andre time ble vi vist litt rundt og det er jo en veldig stor tomt. Med flott ny stall, ridehus/ridebane og helt greie klasserom/kantine så tror jeg jammen meg at jeg setter om naturbruk på førstevalg når jeg skal søke på skole neste år. Ser ut som et utrolig bra miljø der også! Vi fikk et utrolig langt spisefri også, det varte i en og en halv time. Etter det fikk vi som var hesteinteresserte litt mer informasjon om hestelinja og stallen.

Noen som har vært Rosthaug Landbruksskole før?
Hva syntes dere om skolen? 

hits